Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Terapiform

Terapiform

Jeg arbejder med en Terapiform der inkluderer psykoterapi og integral sexologi for individuelle. Jeg bruger “værktøjer” som hypnose, EFT, healingmassage og Reiki healing. Uanset formen tager alle samtaler og behandlinger udgangspunkt i det psykoterapeutiske terapifelt og min eksistentielle psykoterapeutiske tilgang. 

Min tilgang til terapi er eksistentiel/dynamisk ud fra en alternativ/spirituel forståelse af mennesket som et energivæsen. Set ud fra en Metamedicinsk forståelse af sundhed og sygdom. Du kan/skal forvente at blive mødt af mig, med et holistisk livssyn og en ægte interesse, nysgerrighed og empati omkring dig og det du kommer med.

Hvis du mærker eller blot tror, at det jeg beskriver her. Eller på de efterfølgende sider kunne være godt for dig, der hvor du står i dit liv lige nu, så skal du være rigtig hjertelig velkommen.

Klinikken4 min scaled
Klinikken i Odense - book tid til psykoterapi hos Bjarne dam larsen

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Sammen kan vi undersøge din verdenstilblivelse og de verdensbilleder/overbevisninger, som er skabt ud af din verdenstilblivelse. Vi kan ikke lave din verdenstilblivelse om, men vi kan sammen finde det som du kan ændre i nuet, og jeg kan støtte dig i at gøre det.
Måske finder vi i vores undersøgelse ud af, at der er noget du ikke kan gøre noget ved, og det kan jeg så hjælpe og støtte dig i at acceptere, at sådan er din virkelighed.

“You change your life by changing yourself”

Ønsker du psykoterapi/samtale her jeg tre muligheder vi kan mødes på:

Som Eksistentiel psykoterapeut er jeg optaget i Dansk Psykoterapeut Forening (MPF)

Denne optagelse gælder kun for psykoterapidelen og ikke for de andre behandlingsformer jeg tilbyder.

logo dansk psykoterapeutforening min