Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Samtaler med lægehenvisning

Psykolog eller psykoterapeut

Kan du vælge en psykoterapeut med en lægehenvisning til en psykolog?

Det kan du ikke. Psykoterapeuter ikke kan have et ydernummer og dermed ikke kan tage imod lægehenvisninger og tilbyde den sundhedsydelse. Jeg tilbyder altså ikke psykologsamtaler med lægehenvisning, da det kun er en autoriseret psykolog der kan det. 
MEN hos psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen får du en times psykoterapi samtale til en reduceret fast pris på 455 kr. for en times samtale, hvis du ikke kan få en tid hos en psykolog og har brug for hjælp her og nu til de udfordringer live byder dig. 

Skriv til mig, så ringer jeg dig op så vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Klinikken i Odense - book tid til psykoterapi hos Bjarne dam larsen

Velkommen

Du er landet på siden her fordi du søger hjælp til en livskrise og måske har fået en henvisning fra din læge til samtaler hos en psykolog. Men som du måske har opdaget så kan der være lang ventetid på at få en tid hos en psykolog.

Måske skulle du overveje om du ikke skulle vælge en psykoterapeut i stedet.

Jeg hedder Bjarne Dam Larsen og er uddannet eksistentiel psykoterapeut MPF (Medlem af Psykoterapeut Foreningen) Jeg har 14 års erfaring med at hjælpe mennesker som dig med at bearbejde deres livkriser. Livskriser som vi alle før eller siden skal igennem.

At kunne leve livet på godt og ondt kræver klarhed, kompetence og styrke. At finde klarhed, kompetence og styrke til at leve livet på godt og ondt er en livslang proces for de fleste mennesker. Vi gennemlever dejlige, spændende og lykkelige tider, ligesom vi møder konflikter, tab, stress eller tilbageslag. Livet er en rutsjebane, det går op og det går ned. Om vi vil det eller ej, så er vi passagerer og vi må følge med op og ned.

Det er dét vi kalder LIVET.

Min opgave som psykoterapeut er at hjælpe dig til at føle dig stærk, naturlig og autentisk i dit personlige lederskab, sådan at du bliver god til frit at føle og mærke hvordan du har det i alle situationer og reagere hensigtsmæssigt på det. At du kan regulere angst, når og hvis du oplever den. At du kan bruge din mavefornemmelse, dit hjerte og din fornuft til at gøre det, der er godt for dig og dine nærmeste. Med mig, som din psykoterapeut, arbejder vi hen imod, at du får en god følelse af mesterring, håb og mening i dit liv.

Det er heldigvis blevet mere almindeligt, at mennesker ærligt fortæller om deres besvær med at håndtere stress, sorg, traumer, angst, temperament, selvdestruktivitet eller alle andre former for reaktionsmønstre, der ikke er gode for dem. Lige så almindeligt er det at gå i terapi hos enten en psykoterapeut eller psykolog, fordi mange godt ved, at de fortjener det allerbedste i livet – og terapi vil skabe forandring, vækst og trivsel.

Bjarne dam larsen - uddannet i psykoterapi
psykoterapi og samtale hos bjarne dam larsen

Mit mål som psykoterapeut er – igennem terapien – at støtte dig i at forstærke din evne til at leve et uafhængigt liv i harmoni med dine egne værdier, og finde mening, glæde og spænding i det liv du har. Det handler om at vinde dig selv tilbage i det liv du er født til, at udfolde på dine egne præmisser, i overensstemmelse med din givne natur. Sunde mennesker er ikke perfekte mennesker. Slet ikke. Men sunde mennesker har potentialet til at genvinde balancen efter skuffelser og nederlag.

Det kan være svært at bede om hjælp. Men uanset om du vælger at snakke med en psykolog eller en psykoterapeut, skal du vide, at det ofte hjælper at have en at snakke med, når de store udfordringer i livet skal løses.

Med mig som din psykoterapeut, får du:

summer landscape
beautiful landscape

Som psykoterapeut, kan jeg hjælpe dig med:

Du kan f.eks. opleve at have problemer med:

Psykoterapi lys og skygge scaled

Et spørgsmål jeg ofte får.

Forskellen på en psykolog og psykoterapeut?

En psykoterapeut er ofte en person som har prøvet andet i livet før de valgte at blive psykoterapeut og derfor har en del livserfaring. De har minimum 4½ års uddannelse fra et psykoterapeutist institut.
Der er forskellige retninger inden for psykoterapi f.eks. dynamisk, kropsterapeutisk, kognitiv, eksistentiel, gestalt osv. Men fælles er, at en psykoterapeut er skolet og uddannet specielt i at samtale med mennesker i livskriser. Psykoterapeuter er forskellig uddannet og har ofte flere tilgange til terapi, som kan være en fordel for klienten, da vi ikke alle passer ind i en bestemt kasse.

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Det er derfor vigtigt at du vælger en psykoterapeut MPF, som betyder at de er medlem af psykoterapeutforeningen. Det sikrer dig at hans eller hendes uddannelse er evalueret i forhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger og er minimum 4½ år.

En Psykolog er en person som har bestået kandidatuddannelsen som cand.psych. En psykolog beskæftiger sig med psykologi, der traditionelt beskæftiger sig med menneskets sind. Fra 1994 har titlen “psykolog” været en beskyttet titel og forbeholdt personer med en 6-årig teoretisk kandidatuddannelsen som cand.psych.

Psykologer er uddannet på universitetet og har en ensrettet uddannelse.

Læs mere om eksistentiel psykoterapi her.

logo dansk psykoterapeutforening min

Nogle fordele jeg kan tilbyde: