Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Reiki healing

I min klinik i Odense, tilbyder jeg Reiki healing og Reiki chakra afbalancering.

Reiki healing er den mest udbredte form for healing i verden. Behandlingsformen er importeret til vesten fra Japan lige inden 2. verdenskrig.
Det er reikimester Dr. Mikao Usui, som er grundfaderen til healingen. Reiki betyder universel livsenergi. Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi og skaber harmoni mellem krop, sind og ånd.

Hvis din energi er i ubalance, kan reiki healing være løsningen.

Reiki master
reiki healing få lyset frem i din sjæl hos bjarne dam larsen

Ubalance i livsenergien kan skyldes mange ting, men som regel viser ubalancen sig igennem fysiske symptomer og ved utilpashed. De fysiske symptomer kan nogle gange eskalere til direkte sygdom. Ved reiki healing oplades energien. Når energien oplades, kan utilpasheden og de fysiske symptomer lindres og forsvinde og dermed kan kroppen blive rask. Reiki healing har altså mange fordele og formål. Reiki healing lindrer smerter og øger og effektiviserer kroppens helingsproces. Derudover mindsker reiki healing stress.

Healingen forløber således

Du ligger påklædt på min briks og via håndspålæggelse stimulerer jeg din livsenergi. Vi har forinden healingen haft en dialog om dine smerter, symptomer eller hvad end der er årsagen til din ubalance. Ved Reiki healing går energien derhen, hvor du har brug for den. Det er dit eget system der bestemmer, hvad der heales, jeg er blot kanal for energien.

Reiki healing min scaled
Klinikken4 min scaled

Hvordan føles reiki healing?

Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvordan det føles når livsenergien afbalanceres. For nogle mærkes der en intens varme. Varmen er energien der kan mærkes. Det kan også føles som en prikkende fornemmelse, når energierne arbejder og falder på plads. Det gør på ingen måde ondt at blive healet via reiki. Det kan faktisk være så afslappende, at man falder i søvn, og det er der selvfølgelig plads til. Som healer skaber jeg et forum, hvor der er plads til at du giver dig hen til oplevelsen. Min styrke som healer er at skabe grounding/jordforbindelse. Når først det er skabt kan der ske mirakler, og forandring kan ske.

"There is a crack in everything That's how the light gets in" - Leonard Cohen