Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Psykoterapi

Psykoterapi

Kom på rette spor med Psykoterapi

Intet menneske kan gå igennem livet uden at opleve sorger, lidelser eller eksistensspændinger. Der vil være situationer i livet hvor du kan opleve sygdom, dødsfald, fyring, skilsmisse eller ulykker. Disse er begivenheder, der kan medføre psykisk smerte og få os til at stille os selv livets store spørgsmål: hvad er meningen med livet? Hvor er jeg henne, og hvem er jeg egentlig i det, som vi kalder for livet?

Men også tilstande der er mere psykisk bestemt, kan få os til at undres over livets gang. Det kan være dybe følelser som stress, frygt, sorg, angst, depression eller en fornemmelse af, at noget ikke er som det burde være i din virkelighed. Disse svære følelser kan affødes af situationer, begivenheder eller hændelser du oplever i perioder i dit liv. Alt sammen er det ubehageligt, og det kan virke helt umuligt at se en positiv udvej.

I bund og grund vil vi alle derfor på et eller tidspunkt i livet stille os selv – bevidst eller ubevidst – de store spørgsmål om livets grundvilkår:

Disse spørgsmål er essentielle for at forstå sig selv og meningen med ens liv. For tager vi os ikke af dem, kan de manifestere sig fysisk eller psykisk. Og det er netop her, at vi kommer til at lide og mærke eksistensspændinger. Det kan jeg, som psykoterapeut i Odense, hjælpe dig gennem psykoterapi, med at slippe af med.

Bjarne dam larsen - uddannet i psykoterapi
Klinikken i Odense - book tid til psykoterapi hos Bjarne dam larsen

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er uddannet eksistentiel psykoterapeut og arbejder som psykoterapeut i Odense. Jeg kan hjælpe dig med at undersøge din egen verdenstilblivelse, og de meninger, verdensbilleder og overbevisninger som er skabt ud fra din verdenstilblivelse.
Vi kan ikke ændre selve verdenstilblivelsen – vi kan derimod sammen finde ud af, hvad du skal ændre i dit liv for at få det bedre. Jeg støtter dig i dine valg – og er der situationer eller verdensbilleder som ikke er mulige for dig at ændre, vil jeg hjælpe dig med at acceptere dem og din virkelighed. For opnår du en selvrespekt/accept, er du på rette kurs.

I vores fælles samtale vil vi derfor undersøge og undre os over dit liv, og det som livet byder dig som individ. Målet er, at du lander et sted, hvor du har det godt. Det kan være, at der kun skal få ændringer til – måske blot en god snak. Andre finder en helt ny og måske bedre måde at leve livet på. Intet er rigtigt eller forkert – mit ønske er blot, at du skal føle velvære og være glad i dit liv.

Ønsker du psykoterapi/samtale har jeg to andre muligheder vi kan mødes på udover Face to Face i klinikken:

"Jeg kan som psykoterapeut hjælpe dig med at se din eksistens i øjnene, både med tåre og med smil"

Denne eksistentielle tilgang til psykoterapi bygger på Carl Rogers beskrivelse af klientcentreret psykoterapi, den fænomenologiske undersøgelsesmetode og eksistentielle anvisninger beskrevet af Ernesto Spinelli.

Jeg er uddannet ved:

cropped 120x120logotraeHvid

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

logo dansk psykoterapeutforening min