Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Om Bjarne

Om Bjarne: Min verdenstilblivelse

Mit navn er Bjarne Dam Larsen, hvis jeg skulle sætte en titel på mig selv, må det blive en IBA-titel (I have Been Around)

Jeg startede livet på Fyn en solskinsdag i marts 68. Jeg er gift, er far til 2 og morfar til 4.

Mit liv har være fyldt med glæder og sorger, som dit liv sikkert også har været. Jeg har været i mange afkroge af livet, og har prøvet sorgen ved at miste (min søn døde i 1998), skilsmisse, økonomisk nedtur med gældssanering til følge, angst, lavt selvværd, smerter og sygdom – som var psykosomatiske pga. stress.

Forandringens vej startede allerede i 2000, men det var først i 2006 hvor jeg for alvor besluttede mig for at forandre mit liv, og finde/genfinde min egen vej. Jeg havde da i mange år arbejdet som social – og sundhedsassistent med autorisation ID: 06V35 på OUH og før det, havde jeg haft selvstændig virksomhed (Rengøringsfirma med 40 ansatte)

Men i 2006 besluttede jeg at “rydde op” og “smide ud” af alt det, der lå i min personlige rygsæk. Jeg startede på en psykoterapeutisk uddannelse som eksistentiel psykoterapeut, som jeg færdiggjorde i 2011. Undervejs er det blevet til kurser og uddannelser i Imago parterapi, Integral sexologi, hypnose, TFT/EFT, metamedicin/sundhed, healing og healingmassage m.m.

Alle værktøjer som jeg har brugt til at heale og forstå mig selv bedre med.

Bjarne Dam Larsen online kurser - massage - healing - psykoterapi
Klinikken3 min

CV:

Jeg har siden 2008 drevet min klinik i Odense.

I dag ved jeg, at jeg skal være igangsætter / katalysator for folk som står på ét ben. Jeg skal formidle, at de finder lyset og Sjælen frem i deres liv, så de kan gå videre i livet på to ben.

Min Mission er:
“Jeg vil lukke lyset/sjælen ind i hjertet og lade sjælen vise retning og mening med livet, men jeg vil gøre det med respekt, for ikke alle er klar til at se det fulde lys – den tid kommer”

Mit ynglings citat er:
“There is a crack, a crack in everything thats how the light gets in”

Leonard Cohen

reiki healing få lyset frem i din sjæl hos bjarne dam larsen