Book 20 minutters gratis samtale.

Book 20 minutters gratis samtale.

Om Bjarne

Min verdenstilblivelse

Mit navn er Bjarne Dam Larsen, hvis jeg skulle sætte en titel på mig selv, må det blive en IBA-titel (I have Been Around)

Jeg startede livet på Fyn en solskinsdag i marts 68. Jeg er gift, er far til 2 og morfar til 4.

Mit liv har være fyldt med glæder og sorger, som dit liv sikkert også har været. Jeg har været i mange afkroge af livet, og har prøvet sorgen ved at miste (min søn døde i 1998), skilsmisse, økonomisk nedtur med gældssanering til følge, angst, lavt selvværd, smerter og sygdom – som var psykosomatiske pga. stress.

Forandringens vej startede allerede i 2000, men det var først i 2006 hvor jeg for alvor besluttede mig for at forandre mit liv, og finde/genfinde min egen vej. Jeg havde da i mange år arbejdet som social – og sundhedsassistent med autorisation ID: 06V35 på OUH og før det, havde jeg haft selvstændig virksomhed (Rengøringsfirma med 40 ansatte)

Men i 2006 besluttede jeg at “rydde op” og “smide ud” af alt det, der lå i min personlige rygsæk. Jeg startede på en psykoterapeutisk uddannelse som eksistentiel psykoterapeut, som jeg færdiggjorde i 2011. Undervejs er det blevet til kurser og uddannelser i Imago parterapi, Integral sexologi, hypnose, TFT/EFT, metamedicin/sundhed, healing og healingmassage m.m.

Alle værktøjer som jeg har brugt til at heale og forstå mig selv bedre med.

CV:

Jeg har siden 2008 drevet min klinik i Odense.

I dag ved jeg, at jeg skal være igangsætter / katalysator for folk som står på ét ben. Jeg skal formidle, at de finder lyset og Sjælen frem i deres liv, så de kan gå videre i livet på to ben.

Min Mission er:
“Jeg vil lukke lyset/sjælen ind i hjertet og lade sjælen vise retning og mening med livet, men jeg vil gøre det med respekt, for ikke alle er klar til at se det fulde lys – den tid kommer”

Mit ynglings citat er:
“There is a crack, a crack in everything thats how the light gets in”

Leonard Cohen